Глибокі почуття

Рік
2013
Країна
Польща
Тривалість
84’ ’
Режисер(-ка)
Ян П. Матушинський

Януш, упевнений у собі 60-річний чоловік, неймовірно діяльна людина і досвідчений дайвер, переживає напад і залишається паралізованим. Реабілітація й допомога його партнерки Асі допомагають йому відновити рухливість і покращити свій стан. Він усе ще має проблеми з мовленням, і Ася, єдина, хто розуміє його слова, перекладає їх для решти світу. Януша підтримує і мотивує жити далі велика мрія – він хоче знову займатися дайвінгом, незважаючи на велику загрозу здоров’ю і життю. Його мета – відвідати прекрасну, але небезпечну Блакитну діру в Дахабі (Єгипет), яку непросто підкорити навіть здоровим дайверам.

Виробництво та дистрибуція
Otter Films, Cor Leonis Production, HBO Europe, al. Komisji Edukacji Narodowej 22 lok. 28, 02-797 Warszawa, Poland, +48504 025 052, [email protected], Marta Lachacz
Режисер(-ка)
Ян П. Матушинський

Ян П. Матушинський, режисер короткометражних фільмів, музичних відео і рекламних роликів, закінчив кафедру кінорежисури факультету радіо й телебачення Кшиштофа Кєсльовського в Силезькому університеті в Катовіце та курс документального кіно у Школі Анджея Вайди. Його фільми брали участь і були відзначені на численних фестивалях у Польщі й за кордоном. 

Фільмографія

Вибране: Разом (2006), Мийка (2007), Небо (2011), Офлайн (2012)

Пропаганда
Рік
2014
Країна
Чилі
Режисери
Крістофер Мюррей ...
Разом
Рік
2014
Країна
Росія
Режисер(-ка)
Дєніс Шабаєв ...
Довго та щасливо
Рік
2014
Країна
Хорватія, Нідерланди
Режисер(-ка)
Татьяна Божіч ...
Комплекс кенгуру
Рік
2014
Країна
Бельгія
Режисер(-ка)
Сара Мун Хоу ...