Я виросла, поки ви спали

Рік
2018
Країна
Польща
Тривалість
49’
Режисер(-ка)
Марчін Саутер

Караліна поїхала із Білорусі, як і переважна більшість її друзів із музичної школи. Життя білоруської інтелігенції змальовані у формі дослідження ностальгії – туги за рідними, друзями і дитинством, які згадуються в ідилічних тонах. На державному телебаченні президент Лукашенко заявляє, що на випускників білоруських шкіл чекає яскраве майбутнє, але кадри із глибинки заперечують цей оптимістичний діагноз. Єдину втіху привозить вантажівка із їжею, сірниками та горілкою.

Виробництво
Fundacja Bydgoska Kronika Filmowa
Дистрибуція
KFF Sales & Promotion, Катажина Вілк, [email protected]
Режисер(-ка)
Марчін Саутер

Марчін Саутер – режисер-документаліст, кінооператор і фотограф. Народився 1971 року. Навчався на факультеті фотографії Польської національної школи кіно, телебачення і театру у Лодзі. Десять років працював новинним фотографом для польських газет. Член Асоціації фотохудожників Польщі. У 2005 році закінчив магістерський курс із документалістики у Школі кінорежисури Анджея Вайди. Створив кілька десятків фотовиставок. Викладає у Школі Вайди. Здобув кількадесят нагород за документальні фільми на міжнародних кінофестивалях.

Фільмографія

За огорожею (2005), Мандрівний кінотеатр (2006), Перший день (2007), Анджей Вайда: Знімаймо! (2008), На північ Калабрії (2009), Хакаваті (2011), Джерело (2014), Жаланаш – безлюдний берег (2017), Я виросла, поки ви спали (2018)

Перед тим, як батько повернеться
Рік
2018
Країна
Грузія, Франція, Німеччина
Режисер(-ка)
Марі Ґулбіані ...
Дівчата у грі
Рік
2018
Країна
Франція, Німеччина
Режисер(-ка)
Аліна Скшешевська ...
Шлях до гір
Рік
2018
Країна
Франція, Італія, Україна
Режисер(-ка)
Міколь Рубіні ...
Коли ягнята стають левами
Рік
2018
Країна
США
Режисер(-ка)
Джон Касбе ...
Біла мама
Рік
2018
Країна
Росія
Режисери
Євґєнія Останіна ...