Панки

Рік
2019
Країна
Нідерланди
Тривалість
90’
Режисер(-ка)
Масья Омс

Їхнім батькам уривається терпець, тому вся надія – на тимчасових опікунів. На віддаленій фермі у Франції група підлітків впорядковує своє життя за допомогою психолога. Вони намагаються приборкати своїх демонів музикою і терапією. Однак проблеми з минулого не відступають. У цьому особистому і щирому кінопортреті проблемні діти, зняті зблизька, виявляють свої найвразливіші сторони.

Виробництво
Square Eyes, Cerutti Film
Дистрибуція
Dutch CORE
Нагороди
2019 – Кінофестиваль IDFA, найкращий монтаж, найкраща операторська робота, найкращий нідерландський документальний фільм
Режисер(-ка)
Масья Омс

Масья Омс закінчила Нідерландську академію кіно і телебачення на початку 1990-х. Майже 15 років працювала кінооператоркою, згодом стала режисеркою монтажу. Спершу знімала власні документальні фільми, пізніше монтувала роботи інших і викладала монтаж. У 2013 році Масья почала досліджувати взаємодію між людьми. У результаті своїх спостережень вона створила (як режисерка, операторка і режисерка монтажу) стрічки «Між людьми» (2015) та «Алісія» (2017). «Панки» – найновіший повнометражний документальний фільм Масьї.

Фільмографія

Між людьми (2015), Алісія (2017), Панки (2019)

Підборіддя
Рік
2019
Країна
США
Режисер(-ка)
Лайза Менделуп ...