Як починати будувати сильну країну вже зараз? Дискусія та концерт «WARНЯКАННЯ» в Кременчуці

Як починати будувати сильну країну вже зараз? Дискусія та концерт «WARНЯКАННЯ» в Кременчуці

28 листопада 2023

Ми всі віримо в перемогу і мріємо, що після війни Україна стане сильною та розвинутою державою. Але будувати свою країну потрібно вже зараз, в умовах повномасштабної війни. Російська агресія триває не лише на фронті – її деструктивний вплив не зупиниться й тоді, коли затихнуть гармати. Тому Україні треба напрацьовувати модель захисту інформаційного, політичного, культурного та соціального просторів, аби не втратити здобутки, побороти недовіру до влади, корупцію та культурні розриви між соціальними прошарками.

 

Як нам відбудовувати свою країну і посилити європейський орієнтир? Яким буде місце України у світі й до чого можна готуватися вже сьогодні? 

 

Над цими питаннями поміркуємо разом із Миколою Давидюком – політологом, автором книг «Як працює путінська пропаганда» та «Як зробити Україну успішною», та Антоном Слєпаковим – лідером гурту «ВГНВЖ», одним з авторів музичного благодійного проєкту «WARНЯКАННЯ».

 

Модеруватиме розмову Олег Овчаренко – фасилітатор діалогів, історик.

 

Зустрінемося 9 грудня о 14:00 у Кременчуці. Адресу зустрічі ми надішлемо зареєстрованим учасникам/-цям – форма для реєстрації

 

 

Антон Слєпаков. Фото: DTF Magazine 

 

Ввечері о 19:30 запрошуємо почути документально-терапевтичний проєкт «WARНЯКАННЯ» Антона Слєпакова (поезія) та Андрія Соколова (електронний супровід). Проєкт створюється в реальному часі, а також є певною рефлексією й мистецькою реакцією на повномасштабне вторгнення росії на територію України.

 

Концерт відбудеться за адресою: вул. Майора Борищака, 12 (2-й поверх)

 

Вхід вільний за попередньою реєстрацією – заповнити форму можна за покликанням.

 

Розмова організована в межах правозахисної програми RIGHTS NOW! на теренах XX Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у партнерстві із Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» та культурним об’єднанням Кременчука «О’Комова». 

 

20 Мандрівний Docudays UA відбувається за підтримки Посольства Швеції в Україні, Посольства Швейцарії в Україні, Посольства США в Україні. Думки, висновки чи рекомендації не обов'язково відображають погляди урядів, благодійних організацій чи компаній цих країн. Відповідальність за зміст публікації несуть винятково його автор(к)и. 

20 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA
Жовтень — Грудень 2023
20 Мандрівний завершився, що далі?
Новини
15 лютого 2024
20 ювілейний Мандрівний Docudays UA у цифрах
Новини
01 лютого 2024
Про те, якою може бути робота журналістів: кінопокази Мандрівного Docudays UA на Житомирщині
Новини
04 січня 2024
20 Мандрівний Docudays UA завітав на Хмельниччину
Новини
04 січня 2024
Як ми спільно створювали «образ майбутнього» на 20 ювілейному Мандрівному Docudays UA
Новини
29 грудня 2023
Сквер Docudays UA та видатні особистості: Мандрівний фестиваль очима Володимира Ханаса
Інтерв'ю
29 грудня 2023
Геннадій та Ігор Кофман: мандрівка історією із засновниками Docudays UA
Інтерв'ю
28 грудня 2023