Нескорений Херсон

Рік
2023
Країна
Україна
Тривалість
72 хв.’
Режисер(-ка)
Устин Данчук
«Нескорений Херсон» – стрічка про роботу херсонських журналістів. З початку повномасштабного вторгнення кореспонденти Медіаплатформи «Вгору» фіксували все, що відбувалося в місті. Разом із херсонцями вони пережили захоплення обласного  центру росіянами, мітинги, окупацію та  звільнення рідного міста. У фільмі зібрані унікальні кадри, які показують, якими були для Херсона та його жителів останні півтора року.

Журналісти Медіаплатформи «Вгору»  продовжують працювати в Херсоні – документують наслідки обстрілів та повені, яку спричинив теракт на Каховській ГЕС, розповідають світові історії про нескорене місто та його незламних жителів. Їхня мета, аби про їхній рідний Херсон говорили  більше, а злочини росіян були задокументовані якомога детальніше.

«Нескорений Херсон» – це зізнання в любові рідному місту. Його жителі щодня живуть у небезпеці, та попри все, долають труднощі, не втрачають оптимізму, вірять у перемогу та  роблять усе можливе, аби їхнє місто продовжувало жити. Херсонці, які підтримують місто живим, волонтери, комунальники, водії маршруток, продавці в магазинах це справжні герої, які доводять нам щодня, що Херсон це місто незламних людей.
Режисер(-ка)
Устин Данчук
Ліс, ліс
Рік
2022
Країна
Україна
Режисер(-ка)
Марія Стоянова ...
прокидаючись у тиші
Рік
2022
Країна
Німеччина, Україна
Режисери
Міла Жлуктенко ...
Ptitsa
Рік
2022
Країна
Польща, Україна
Режисер(-ка)
Аліна Максименко ...
Друге дихання
Рік
2022
Країна
Україна
Режисер(-ка)
Максим Лукашов ...