Прес-конференція регіональних партнерів фестивалю документального кіно Docudays UA У Тернополі

Прес-конференція регіональних партнерів фестивалю документального кіно Docudays UA У Тернополі

03 грудня 2013

14 листопада у Тернопольській обласній раді відбулася прес-конференція регіональних партнерів фестивалю документального кіно Docudays UA. На ній були присутні представники громадських організацій «Чоловічий адаптаційний центр», «Тернопільська правозахисна група», ресурсного центру «Нівроку» та ін.  Організатори фестивалю в Тернополі підбили підсумки проведених заходів.

 

Покази фестивальних фільмів відбулися цього року в навчальних закладах, кінотеатрах і бібліотеках. Вони супроводжувалися дискусіями, зустрічами з авторами стрічок, представниками національних меншин – у форматі «живої бібліотеки». Враженнями про цьогорічний мандрівний фестиваль поділився координатор фестивалю Володимир Ханас.

 

Але мандри фестивалю Тернопільщиною на цьому не закінчуються.  В міру наближення до грудня та цілком очікуваного похолодання Docudays UA попрямує на південь.

 

 Про плани його організаторів у південних районах області розповів Олександр Степаненко.

30 листопада програма фестивальних заходів відкриється у Чортківському народному домі імені Катерини Рубчакової. Впродовж перших десяти днів грудня покази фільмів Docudays UA відбудуться у Гусятинському, Заліщицькому, Збаразькому та Чортківському районах.Новинкою цьогорічного фестивалю буде його поява у кількох місцях позбавлення волі: Копичинецькій та Добриводівській виправних колоніях, а також у Чортківському слідчому ізоляторі. Домовленості про це вже досягнуто з керівництвом Управління пенітенціарної служби України у Тернопільській області.

 

Крім того, Docudays UA-2013 відвідає навчальні заклади, громаду Української греко-католицької церкви у Чорткові та національний природний парк «Дністровський каньйон».

 

 Короткі анонси фільмів Мандрівного фестивалю пропонуємо переглянути на сторінці Docudays UA в інтернеті.

Олександр Степаненко

 

Джерело: http://greenworld.in.ua/news/1384894111

20 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA
Жовтень — Грудень 2023
Мандрівний Docudays UA 2024 готується до старту
Новини
13 червня 2024