Docudays UA підтримує права людини з #Майданом

Docudays UA підтримує права людини з #Майданом

13 грудня 2013

13 грудня на Євромайдані у Києві Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA спільно з проектом «Відкритий університет Майдану» покажуть альманах “Відкритий доступ”. Це перший із низки показів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA на Євромайдані.

Docudays UA - неполітичний фестиваль. Але він - про права людини і про те, що в кожного з нас завжди є вибір: змиритися з диктаторським режимом чи боротися за перемогу демократії. Сьогодні від вибору кожного з нас залежить майбутнє України. Тому Docudays UA - із Майданом!  

 

Показ розпочнеться о 19:00 у Будинку профспілок (зала на 2-му поверсі).

Вхід – вільний. 

 

Запрошуємо на перегляд документального альманаху «Відкритий доступ» (реж.: Володимир Тихий, Дмитро Коновалов, Сергій Андрушко, Жанна Довгич, Дмитро Тяжлов, Україна, 2013, 98’). Після показу відбудеться обговорення фільму з його авторами. Модератор – Максим Буткевич.


«Відкритий доступ» – це хроніка становлення громадянського суспільства і водночас історії з життя самих героїв. Вони живуть у різних регіонах України, їхні цінності та переконання різняться, вони не знайомі одне з одним, єдине, що їх об’єднує – активна громадянська позиція.

 

Світова прем’єра альманаху відбулась у березні 2013 року на Міжнародному фестивалі з прав людини Docudays UA в Києві.

Фільм створено за ініціативи ГО «Центр UA» (Партнерство Новий Громадянин).

Детальніша інформація за посиланням: http://vidkrytyi-dostup.com/

 

Інформація про наступні покази Docudays UA – незабаром.

 

Довідка

 

Docudays UA  – єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Фестиваль проводиться щороку впродовж останнього тижня березня у Києві. По завершенні Docudays UA презентує найкращі фільми в регіонах України у рамках Мандрівного фестивалю. Покази тривають із жовтня по грудень (включно) у понад 110 містах України.

Фестиваль – неполітичний і некомерційний. Вхід на всі кінопокази – вільний.

11-й Docudays UA пройде з 21 по 27 березня 2014 року у київському Будинку кіно. Дедлайн подачі фільмів – 30 листопада 2013 року.

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь:

ВІКТОРІЯ ЛЕЩЕНКО, програмний координатор / координатор показів

[email protected], +38 (095) 636 36 35

ОЛЕСЯ МИГАЛЬ, PR-менеджер / прес-секретар

[email protected], +38 (097) 516 11 36

 

Веб-ресурси фестивалю:

www.docudays.org.ua

http://www.facebook.com/DocudaysUA

 

 

«Відкритий університет Майдану» — ініціатива викладачів і випускників київських бізнес-шкіл. Кожен день на Майдані, на відкритій сцені біля Лядських воріт проходитимуть лекції на гуманітарну та економічну тематику.

 

 

20 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA
Жовтень — Грудень 2023
Мандрівний Docudays UA 2024 готується до старту
Новини
13 червня 2024