Львів: учасники АТО стали книгами «Живої бібліотеки»

Львів: учасники АТО стали книгами «Живої бібліотеки»

04 листопада 2014

30 жовтня в Національному музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького» в рамках XI Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA відбувся майстер-клас: «Вогнева та тактико-спеціальна підготовка для цивільного населення».

Відвідувачі фестивалю, після перегляду та обговорення документальних фільмів, мали чудову нагоду ще пройти ознайомлюче заняття з питань самозахисту, поводження із вогнепальною зброєю та спеціальними засобами, а також повправлятись у стрільбі із страйкбольного обладнання.

Окрім того, учасники заходу мали нагоду поспілкуватись із людьми, які повернулись із виконання бойових завдань із зони АТО. Таке спілкування проходило у форматі «Живої бібліотеки», де книгою стала людина з власною життєвою історією, а читачами – в основному, учні, вчителі та студенти.

Захід провели офіцерський та курсантсько-студентський склад Львівського державного університету внутрішніх справ, кафедра тактико-спеціальної підготовки факультету з підготовки фахівців для підрозділу кримінальної міліції за сприяння працівників і адміністрації музею «Тюрма на Лонцького» та представників МГО Центр правових та політичних досліджень «СІМ».

 

Ще один такий майстер-клас заплановано провести 09листопада о 16.00 в Національному музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького» (вул. С. Бандери,1).

 

Джерело: http://centre7.org.ua

20 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA
Жовтень — Грудень 2023
Мандрівний Docudays UA 2024 готується до старту
Новини
13 червня 2024