Мандрівний Docudays UA вирушає до Рівненщини

Мандрівний Docudays UA вирушає до Рівненщини

19 листопада 2014

Мандрівний Docudays UA проходитиме на Рівненщині з 18 листопада до 10 грудня 2014 року.

 

Загалом у цей період планується провести 12 показів та обговорень фільмів у вищих навчальних закладах, коледжах, школах, бібліотеках, пенітенціарних установах області. «Зокрема, завдяки співпраці з управлінням Державної пенітенціарної служби в Рівненській області вже заплановані кінопокази для затриманих і засуджених осіб у Рівному, Дубному, Городищі та Катеринівці», - розповів голова правління РОГО «Комітет виборців України» Олексій Горецький.

 

Крім того, щодня впродовж 1-4 грудня проводитимуться відкриті покази для всіх бажаючих у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці. Початок цих показів о 17.00. Вхід – вільний.

 

У програмі рівненського Мандрівний Docudays UA наступні стрічки: «Євромайдан. Чорновий монтаж», «Помаранчева зима», «Пуссі проти Путіна», «Путінські ігри», «Амосов – Сторіччя» (на фото) та інші.

 

Регіональним організатором фестивалю, який вже вдруге проводитиметься на Рівненщині, як і минулого року, є РОГО «Комітет виборців України» в партнерстві з управлінням Державної пенітенціарної служби в Рівненській області.

20 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA
Жовтень — Грудень 2023
Мандрівний Docudays UA 2024 готується до старту
Новини
13 червня 2024