Мандрівний завершив свою подорож Рівненщиною

Мандрівний завершив свою подорож Рівненщиною

10 грудня 2014

Показами фільму «Євромайдан. Чорновий монтаж» в Рівненському Інституті Київського університету права та економіко-правовому ліцеї завершився ХІ Мандрівний Docudays UA на Рівненщині. Тривав він з 18 листопада по 10 грудня 2014 року.

 

За цей час у рамках фестивалю було організовано і проведено 18 показів. Крім Рівного, фільми про права людини мали змогу побачити мешканці двох районних центрів і п'яти сіл нашої області.


Так, завдяки співпраці з управлінням Державної пенітенціарної служби в Рівненській області фільм «Євромайдан. Чорновий монтаж» мали змогу побачити ув'язнені Рівненського СІЗО, Дубенської виховної, Городищенської та Катеринівської виправних колоній. До речі, деякі в'язні Городищенської виправної колонії навіть висловили щире бажання і готовність захищати державу від агресора та воювати в зоні АТО.


Цей же фільм подивилися учні та студенти 9 навчальних закладів Рівненщини. Також впродовж 1-4 грудня в Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці проходили щоденні відкрити безкоштовні покази в рамках фестивалю. Крім стрічки «Євромайдан. Чорновий монтаж», присутні подивилися також фільми «Путінські ігри», «Помаранчева зима» та «Пуссі проти Путіна».

 

Більше - на Інформаційному порталі Комітету виборців України

 

20 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA
Жовтень — Грудень 2023
Мандрівний Docudays UA 2024 готується до старту
Новини
13 червня 2024