Підборіддя

Рік
2019
Країна
США
Тривалість
98’
Режисер(-ка)
Лайза Менделуп

Приголомшливий погляд на життя підлітків-зірок соціальних мереж. Красивому 16-річному хлопцю Остіну Тестеру стає затісно у рідному містечку. Проте в інтернеті Остіна обожнюють тисячі молодих дівчат, які прагнуть його «лайків» і уваги. Фільм занурює нас у цей бурхливий онлайн-світ, де Остіна знаходить менеджер і здійснює його мрії.

Виробництво
Caviar
Дистрибуція
Autlook Filmsales
Нагороди
2019 – кінофестиваль «Санденс», найкраща нова режисерка документального кіно США; Sheffield Doc/Fest, спеціальна відзнака в категорії «Молодь»
Режисер(-ка)
Лайза Менделуп

Лайза Менделуп – режисерка із Нью-Йорка, мешкає в Лос-Анджелесі. Має два опубліковані фотоальбоми, брала участь у численних виставках. Багато років співпрацювала із творчими онлайн-майданчиками Vogue, Nowness, i-D, Dazed та іншими, створивши для них низку фільмів. У 2017 році Лайза потрапила до списку «25 нових облич незалежного кіно» журналу Filmmaker Magazine. Нещодавно здобула спеціальну нагороду журі кінофестивалю «Санденс» як найкраща нова режисерка документального кіно США. Зараз працює над своєю другою повнометражною картиною.

Фільмографія

Підборіддя (2019)

Панки
Рік
2019
Країна
Нідерланди
Режисер(-ка)
Масья Омс ...