Львів запрошує на відкриття Мандрівного Docudays UA

Львів запрошує на відкриття Мандрівного Docudays UA

30 жовтня 2015

1 листопада о 13:00 у кінолекторії Національного музею-меморіалу «Тюрма на Лонцького» розпочинається XII Мандрівний Docudays UA у Львівській області. 

 

Фільмом-відкриття стане українська стрічка «Медик іде останньою» Світлани Шимко, у якій йдеться про лікарку-волонтерку Таню, яка була на передовій впродовж найкривавіших днів Майдану. До участі у заході запрошені директор Національного музею-меморіалу «Тюрма на Лонцького» Руслан Забілий  та начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський.   

 

Заходи Мандрівного об’єднані темою «Пропаганда», оскільки увага всіх українців прикута до війни на Сході, яку називають гібридною, бо розв’язана вона задовго до пострілів – у першу чергу, зброєю медіа та пропаганди. Тож під час відкриття і впродовж фестивалю експерти разом з глядачами будуть обговорювати цю тематику та спільно шукати шляхи виходу та подолання інформаційної війни.  

 

На завершення школярі викладатимуть власноруч створені свічки-пам'яті за героями, що загинули захищаючи Україну і українців.

20 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA
Жовтень — Грудень 2023
Мандрівний Docudays UA 2024 готується до старту
Новини
13 червня 2024