Дівчата у грі

Рік
2018
Країна
Франція, Німеччина
Тривалість
90’
Режисер(-ка)
Аліна Скшешевська

Фільм розповідає про Тері та її дівчину Тіану, які намагаються зберегти свої стосунки у безладному світі лос-анджелеського Скід Роу, знаного як «столицю бездомних США». Напруженість між двома жінками підсилює дилема: Тіана задоволена своїм місцем у підпільній економіці нетрів, а Тері понад усе на світі прагне вибратися звідти. Разом із іншими жінками громади вони щотижня відвідують уроки образотворчого мистецтва, аби поміркувати, помріяти і зцілитися. Чи виживе їхнє кохання серед жорстокості минулого та нинішнього оточення?

 

Фільм номінований на приз «Rights Now!»

Виробництво
Films de Force Majeure, Blinker Filmproduktion
Дистрибуція
DOC & FILM INTERNATIONAL, [email protected]
Режисер(-ка)
Аліна Скшешевська

Аліна Скшешевська народилася у польському Вроцлаві у 1977 році. Виросла у Мюнхені. Вивчала сценографію, мистецтво і медіа в Університеті мистецтв у Берліні, здобула ступінь магістра кіно та відеомистецтва Каліфорнійського інституту мистецтв. У 2007-2008 роках мешкала у готелі SRO у лос-анджелеському районі Скід Роу. Відтоді цей район став для неї духовною домівкою, тож Аліна створила кілька фільмів про ці місця. Також Аліна здобула кілька стипендій і грантів, серед яких – 12-місячний мистецький грант DAAD (2007-2008) та грант на розвиток проектів Nipkow (Берлін, 2012). Зараз мешкає і працює у Лос-Анджелесі, а ще виховує чудового хлопчика.

Фільмографія

Запах неба (2002), Історії Землі Обітованої – частина 1 (2006), Останній, що залишився (2009), Пісні із Нікеля (2010), Травьєсос (2013), Дівчата у грі (2018)

Перед тим, як батько повернеться
Рік
2018
Країна
Грузія, Франція, Німеччина
Режисер(-ка)
Марі Ґулбіані ...
Я виросла, поки ви спали
Рік
2018
Країна
Польща
Режисер(-ка)
Марчін Саутер ...
Шлях до гір
Рік
2018
Країна
Франція, Італія, Україна
Режисер(-ка)
Міколь Рубіні ...
Коли ягнята стають левами
Рік
2018
Країна
США
Режисер(-ка)
Джон Касбе ...
Біла мама
Рік
2018
Країна
Росія
Режисери
Євґєнія Останіна ...