Щось прекрасне лишилося позаду

Рік
2020
Країна
Данія, США
Тривалість
88’
Режисер(-ка)
Катріне Філп
Консультаційний центр «Добре горе» у Нью-Джерсі пропонує цілісний підхід до жалоби. Режисерка Катріне Філп розповідає ніжну й інтимну історію про життя кількох дітей, які недавно втратили батьків. Аби впоратись зі своїм горем, вони мають прожити сум зі щирістю, сміливістю, гумором і любов’ю. У фільмі «Щось прекрасне лишилося позаду» учні стають нашими вчителями у пошуках кращих способів справлятися з втратою.
Виробництво
Good Company Pictures
Дистрибуція
Submarine
Нагороди
Приз головного журі за повнометражний документальний фільм на фестивалі SXSW (2020)
Режисер(-ка)
Катріне Філп
Режисерка Катріне Філп закінчила Національну кіношколу Данії 2009 року з документальним коротким метром «Книга Мірі». У 2014 році вона отримала Приз глядацьких симпатій на Американському фестивалі документального кіно за свій дебютний повнометражний документальний фільм «Танцюй для мене». Фільм було відібрано у програму POV на каналі PBS і номіновано на «Еммі» 2015 року. У 2014 році Катріне стала співзасновницею продюсерської компанії Good Company Pictures. Знімаючи «Щось прекрасне лишилося позаду», режисерка переживала власне горе після втрати батька.
Фільмографія
Книга Мірі (2009); Танцюй для мене (2012); Підходить (2013); Дім, милий дім (2015); Фальшиві сповіді (2018); Щось прекрасне лишилося позаду (2020)
Колектив
Рік
2019
Країна
Румунія, Люксембург
Режисер(-ка)
Александр Нанау ...
76 днів
Рік
2020
Країна
США, Китай
Режисери
Хао Ву ...
Громадянин Біо
Рік
2020
Країна
США
Режисер(-ка)
Тріш Долман ...