Ноосфера

Рік
2011
Країна
Румунія
Тривалість
56’
Режисери
Арчіл Хетаґурі
Ілеана Станкулеску
Справжня любов існує. Ось чого навчає своїх студентів професор соціології Ніколае Думітру. Але де її шукати? Учений розробив теорію на основі наукових досліджень та передбачень майбутнього. Однак практика в його власному житті часто-густо розходиться з теорією. Кожен наступний нещасливий шлюб зменшує його квартиру відповідно до апетитів колишніх дружин. Коли ж він нарешті зустрічає своє справжнє кохання, теорія все-таки знаходить підтвердження… Проте життя знову повертає у звичне річище. «Ноосфера» – це портрет чоловіка, який ніколи не здасться й шукатиме свою ідеальну любов та розуміння.
Виробництво
Ileana Stanculescu, ART-DOC / Romania, strada Macedonski 8, Sector 1, 010591 Bucharest, +40-724.466.065, [email protected], www.art-doc.ro
Режисер(-ка)
Арчіл Хетаґурі
Арчіл Хетаґурі народився 1970 року. Навчався у школі режисури в Голландській академії кіно й телебачення. Після закінчення Арчіл повернувся додому, в Тбілісі, де зняв стрічку «Ахметелі, 4», що відзначена нагородою Prix Regards Neufs як найкращий дебют на Visions du Réel МДКФ.
Фільмографія
(вибране): Блискучі туфлі (2001), Спадщина (2003), Ахметелі, 4 (2007), Ноосфера (2011)
Ілеана Станкулеску
Ілеана Станкулеску народилася 1976 року. Після закінчення Université Paris X у Франції навчалася на відділенні написання сценаріїв та кінодраматургії в Університеті кіно та телебачення «Конрад Вольф» у Потсдамі (Німеччина). Її стрічка «Міст» здобула нагороду First Appearance на IDFA, а фільм «Селище шкарпеток» було номіновано на Joris Ivens Award.
Фільмографія
(вибране): Міст (2004), Селище шкарпеток (2006), Ноосфера (2011)
Драґан Венде – Західний Берлін
Рік
2013
Країна
Німеччина, Сербія
Режисери
Драґан фон Петровіч ...
Польські ілюзії
Рік
2013
Країна
Польща, Німеччина, Данія, Франція
Режисери
Якоб Даммас ...