Вітання від Мандрівного!

Вітання від Мандрівного!

26 грудня 2023

Час від часу нас питають: чи це все на часі? Ми раді працювати разом із командою, яка без дискусій розуміє і відчуває серцем, що наші зусилля для фестивалю про права людини, покази, обговорення, тренінги, майстерні та навіть концерти – це важливі майданчики для теплих зустрічей, підтримки, діалогу та планування майбутнього. Ми створюємо наш спільний образ майбутнього у рідному місті, містечку та селі.

 

З любовʼю та захопленням ми дивилися на вас на показах 20-го Мандрівного фестивалю. Ви приходили, щоб глибше зрозуміти світові процеси й ситуацію в Україні, ставили запитання, думали разом. Нам неймовірно пощастило бути причетними до формування покоління з критичним мисленням — покоління свідомих, дієвих, найкращих. Ці двадцять років разом зробили нас великою родиною Docudays UA та стали джерелом потужної підтримки одне одного. Ця підтримка — найкращий подарунок від вас нашій команді. 

 

Ми навзаєм залишимо під вашими ялинками одинадцять фільмів із програми фестивалю, які до кінця 2024 року можна дивитися безкоштовно та з будь-якої точки світу. Ми бажаємо вам і нам у прийдешні роки так само бути сильними і знати, що ми попри все виборемо свою перемогу та обов’язково будемо щасливими у вільній Україні!

 

Щиро, із вдячністю,

команда Мандрівного Docudays UA

20 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA
Жовтень — Грудень 2023
Мандрівний Docudays UA 2024 готується до старту
Новини
13 червня 2024